Aardbeien chocolade tiramisu

Aardbeien chocolade tiramisu

Een lekkere dessert daar wordt iedereen blij van en ik persoonlijk van lekkere zoete desserts. Nu weet ik dat er veel mensen zijn die niet zo’n zoetekauw zijn als ik. Voor hen hier een lekker tiramisu recept wat niet te zoet is en een klein verassingseffect door een lekkere bite. Plus de combinatie van aardbeien en chocolade is sowieso onweerstaanbaar voor veel mensen. Het recept is gemakkelijk voor te bereiden voor een diner en heeft nog vijf minuten nodig om het klaar te maken als het tijd is voor het dessert.

Aantal: 2 porties.

Bereidingstijd: voorbereiding 15 min / serveren 5 min / totaal 20 min.

Ingredients

  • 10 gram pure chocolade
  • 5 gram cacaopoeder
  • 250 gram mascarpone
  • 150 gram aardbeien
  • 15 lange vingers
  • 100 gram poedersuiker

Directions

  1. Spatel de poedersuiker door de mascarpone en zet deze in de koelkast.
  2. Maal de lange vingers in een blender tot poeder.
  3. Rasp de chocolade tot een fijn schaafsel.
  4. Snij de de aardbeien in dunne plakjes.
  5. Bouw de tiramisu op als volgt;
  6. Een laag kruimels.
  7. Een laag mascarpone.
  8. Een laag chocolade schaafsel.
  9. Een laag aardbeien pakjes.
  10. Herhaal dit tot het glas is gevuld.

Eet smakelijk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*