Bleuberry muffins

Bleuberry muffins

Sinds in een bleuberry struik in de tui heb staan is het al snel een favoriet recept voor mij geworden. Zo komen er elke zomer voldoende bleuberry’s om meerdere malen lekker in de keuken te mogen zijn. Ik geniet ook elke keer weer van de muffins en daarom deel ik graag dit recept met jullie. Zodat jullie allemaal ook de komende zomers kunnen genieten.

Aantal: 12 stuks.

Bereidingstijd: voorbereiding 15 min / oven 25 min / totaal 40 min.

Ingredients

  • 210 gram zelfrijzend bakmeel
  • 150 gram suiker
  • 1 theelepel suiker
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 150 ml melk
  • 150 gram blauwe bessen
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 ei
  • 83 ml zonnebloem olie

Directions

  1. Begin met het voor verwarmen van de oven op 200 °C.
  2. Meng in een beslagkom alle ingrediënten behalve de blauwe bessen samen tot een glad beslag.
  3. Voeg als laatst de blauwe bessen toe en spatel deze voorzichtig door het beslag.
  4. Verdeel het beslag over de cupcake vormpjes eventueel geplaatst in een cupcake tray.
  5. Bak de bleuberry muffins in 25 min gaar.

Eet smakelijk

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*