Candybar

Candybar

Soms wil je toch een tussendoortje mee nemen waarvan je weet wat er precies allemaal inzit. Daarbij wil je ook graag als je een tussendoortje mee neemt op reis wil je dat het ook vullend is. Deze candybar is een tussendoortje wat goed vult en je precies weet wat er allemaal in zit. Door de kleine hoeveelheid cacaopoeder geeft het een lichte chocolade smaak en de honing zorgt voor een licht zoete smaak.

Aantal: 8 stuks.

Bereidingstijd: voorbereiding 10 min / koelkast 45 min / totaal 55 min.

Ingredients

  • 60 gram boter
  • 50 gram honing
  • 85 gram rietsuiker
  • 2 theelepels cacaopoeder
  • 110 gram noten naar keuze
  • 150 gram havermout

Directions

  1. Beboter ligt een vierkante bakvorm en beleed deze met een stuk bakpapier.
  2. Snij of hak de noten fijn en meng deze samen met de havermout en cacaopoeder.
  3. Smelt in een steelpan boter en meng deze samen met de honing en rietsuiker.
  4. Als alles gemengds is laat het voor 1 minuut koken.
  5. Meng de havermout samen met de boter tot alles goed is gemengd.
  6. Doe het in de bakvorm en leg er een stuk folie overheen.
  7. Druk met de hand alles stevig aan.
  8. Zet de bakvorm nu voor 45 min in de koelkast.
  9. Snijd na 45 min met een scherp mes het blok in repen.

Eet smakelijk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*