Cheeseburger wraps

Cheeseburger wraps

Zo af en toe wil je toch eens iets anders dan een standaard burger en ja wat doe je dan, inspiratie opdoen in wat je ziet. Wraps in plaats van een burger en niet te veel poes pas. Ja dan kom je uit bij een zelfgemaakte burger in een wrap. Je kunt bij de bereiding van de burger een kant open houden om te laten zien wat voor gerecht het is, maar je kan deze ook geheel sluiten en het een verassing laten wat er in de wrap zit.

Aantal: 2 personen.

Bereidingstijd: voorbereiding 25 min / oven 10 min / totaal 35 min.

Ingredients

  • Ketchup
  • 400 gram rundergehakt
  • 1 ei
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 100 gram geraspte kaas
  • 4 tortilla’s
  • 1 ui
  • 1 rode ui

Directions

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Meng in een grote kom de rundergehakt met het ei en de paneermeel.
  3. Meng het gehakt mengsel goed en breng deze op smaak met zout en peper.
  4. Vorm van het gehakt vier burgers en leg deze apart.
  5. Snijd de ui  in halve ringen en bak deze in een scheutje olie aan.
  6. Pak ondertussen de wraps en smeer een laagje ketchup in het midden van elke tortilla.
  7. Verdeel de aangebakken ui over de vier tortilla’s en leg hier de hamburgers boven op.
  8. Verdeel de helft van de geraspte kaas over de burgers.
  9. Vouw de tortilla’s dicht en zet deze vast met de cocktail prikkers.
  10. Verdeel de laatste helft van de geraspte kaas over de tortilla’s en leg deze op de bakplaat.
  11. Bak de burgers in 10 minuten af.

Eet smakelijk

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*