Chocolade overload

Chocolade overload

Chocolade overload, de naam zegt het ook al wel een beetje nou ja geheel. Een echt vol zwaar chocolade karamel nagerecht die echt wel weg gelegd is voor de die hard chocolade fans. Het heeft daarbij niet veel ingrediënten nodig om een goede indruk achter te laten. Wil je dus echt een chocolade liefhebber een kleine uitdaging geven als verassing dan is de chocolade overload echt iets om te gaan serveren.

Aantal: 6 nagerechten.

Bereidingstijd: voorbereiding min / totaal min.

Ingredients

  • 200 gram pure chocolade
  • 250 ml slagroom
  • 397 gram gecondenseerde melk
  • Zak maltesers
  • Zout

Directions

  1. De gecondenseerde melk in een pan met water onder water voor 3 uur koken.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie.
  3. Ondertussen de slagroom luchtig en stevig kloppen.
  4. De gesmolten chocolade door de slagroom heen mengen.
  5. Doe de chocolade crème in een spuitzak met glad spuitmondje.
  6. Laat de dulce leche afkoelen en breng op smaak met zout naar smaak.
  7. Vul 6 glazen met een laagje chocolade crème.
  8. Plaats een laagje maltesers langs de rand van het glas.
  9. Vul de ruimte tussen de maltesers met dulce leche,
  10. Herhaal deze 3 vorige stappen nogmaals.

Eet smakelijk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*