Gevulde paprika’s met ei

Gevulde paprika’s met ei

Gevulde paprika’s met ei, heerlijke groente, ham en geraspte kaas. Een heerlijk lunchgerecht of avond gerecht, afhankelijk hoe groot je de porties maakt. Deze gevulde paprika’s uit de oven zijn gemakkelijk en snel te bereiden. Vijf ingrediënten als je de groente voorgesneden haalt heb je binnen een half uur het eten op tafel staan. Dus wil je gezond, licht en gemakkelijk eten zijn deze gevulde paprika’s met ei een absolute aanwinst voor je repertoire.

Aantal: 2 personen

Bereidingstijd: voorbereiding 10 min / oven 20 min / totaal 30 min.

Ingredients

  • 4 paprika’s
  • 5 eieren
  • 75 gram ham blokjes
  • 100 gram gesneden groente
  • 75 gram geraspte kaas

Directions

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C
  2. Snij de paprika’s door de helft en verwijder de zaadlijsten.
  3. Meng de gesneden groente en de ham blokjes.
  4. Klop de eieren los samen met zout en peper.
  5. Vul de paprika’s met de groente mix en plaats deze in een ovenschaal.
  6. Vul de paprika’s met het geklopte ei.
  7. Verdeel de geraspte kaas erover.
  8. Plaats de ovenschaal in de oven voor 20-25 min.

Eet smakelijk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*