Jello

Jello

Jello of wel een lekker gelatine nagerecht wat eigenlijk maar met 3 ingrediënten gemaakt word. Het is een makkelijk en zoet nagerecht wat net een glas limonade lijkt maar toch net wat anders. Het is daardoor ook een fris nagerecht wat bij elk gerecht past.

Aantal: 4 glazen.

Bereidingstijd: voorbereiding 15 min / vriezer 60 min / koelkast 90 min / totaal 165 min.

Ingredients

  • 12 gelatine blaadjes
  • 3 soorten vruchten limonades
  • Kokend water

Directions

  1. Week 4 gelatine blaadjes in koud water in een kom voor 5 minuten.
  2. Schenk de siroop in een maatbeker naar wens en eigen smaak.
  3. Kook ondertussen het water en giet het kokend water in de maatbeker totdat je 333 ml hebt.
  4.  Knijp de gelatine blaadjes uit en voeg deze bij de warme siroop en roer de gelatine er door heen totdat deze geheel is opgelost.
  5. Verdeel de siroop over de vier glazen.
  6. Zet deze voor 30 min in de vriezer.
  7. Herhaal stap 1 t/m 6 met de tweede limonade.
  8. Herhaal stap 1 t/m 5 met de derde limonade.
  9. Zet nu de glazen voor 90 min in de koelkast.

Variatie; gebruik slimpie limonade siroop ipv normale limonade siroop.

Eet smakelijk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*