Kokosmakronen

Kokosmakronen

Kokosmakronen zijn bij veel die ik ken een lekkernij en daarom ben ik bezig gegaan om een lekker kokosmakronen recept te maken. Het is een snel maar ook gemakkelijk kokosmakronen recept geworden die iedereen kan maken Het resultaat is daarin tegen is bijna het zelfde resultaat als die vanuit een winkel. Dus er bestaat geen excuus meer maar tijd dat je deze kokosmakronen bakken gaat.

Aantal: ±13 kokosmakronen.

Bereidingstijd: voorbereiding 20 min / oven 10 min / totaal 30 min.

Ingredients

  • 2 eieren
  • 100 gram suiker
  • 90 gram gesmolten boter
  • 125 gram geraspte kokos
  • 60 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 theelepel honing
  • snufje zout

Directions

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Begin met het loskloppen van de eieren met het suiker en het zout.
  3. Laat ondertussen in een stelpannetje boter smelten.
  4. Wanneer de suiker geheel is opgenomen voeg  de gesmolten boter, kokos, honing en zelfrijzenbakmeel toe en mix deze tot dat deze gemend is.
  5. Verdeel het beslag over gelijke hoopjes op de bakplaat met genoeg ruimte er tussen.
  6. Bak de kokosmakronen in 10 minuten goud bruin.

* Rasp een reep pure chocolade en bestrooi de kokoskoeken nadat deze uit de oven komen (en dus nog warm zijn) met de geraspte chocolade.

Eet smakelijk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*