Lange vinger van carpaccio

Lange vinger van carpaccio

Na de heerlijke kastanjechampignon bitterballen die voort komen uit een heerlijke smaak combi is deze nu gecombineerd in een heerlijk voorgerecht. Carpaccio gevuld met een heerlijke vulling van geitenkaas, honing en pistache. Die goed gecombineerd worden met de kastanjechampignon bitterballen, als geheel heb je een heerlijk voorgerecht.

Aantal: 2 personen.

Bereidingstijd: totaal 30 min.

Ingredients

Directions

  1. Hak de pistache noten fijn.
  2. Meng de geitenkaas met de honing en de helft van de pistache noten.
  3. Frituur de kastanjechampignon bitterballen en leg deze op een stukje keukenpapier.
  4. Vul ondertussen 6 plakjes carpaccio met het geitenkaas en rol deze op en plaats deze op het bord.
  5. Drapeer een plankje op elk bord.
  6. Leg er een theelepel geitenkaas op het bord.
  7. Leg er een halve soepstengel bij.
  8. Strooi de overgebleven pistache over het bord en serveer af met nog wat honing.
  9. Leg 2 bitterballen op het bord.

Eet smakelijk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*