Over mij

Hoi ik ben Jorrit, voor wie mij nog niet kent aangenaam kennis te maken. Ik ben dus Jorrit Gerritsma en in woon in de mooie provincie Friesland. Ik ben momenteel werkzaam als fysiotherapeut die hierbij zijn hobby en passie met jullie deelt. Vandaar Jorrit’s Kitchen voor de recepten die mij aanspreken, ik zelf graag maak of eigen recepten. Je kan wel zeggen dat het koken en bakken een hobby is die steeds meer van mij in zijn greep krijgt.

Het is allemaal begonnen toen ik nog bij mijn ouders woonde. Het was het bakken van verschillende makkelijke bak recepten als cupcakes en dergelijke. Sinds ik op me zelf woon en voornamelijk samenwoon is het koken daarbij gekomen. Als ik daarbij een gerecht klaar maak of juist iets lekkers bak dan is het meteen veel te veel. Dus daar begon het al met het delen van al het lekkers. Daar op volgend vragen veel mensen het recept om het zelf later ook te maken. En ja dat recept geef ik graag, ik zie het ook als het delen van liefde en lekkers.

In het najaar van 2015 heb ik de gok eens gewaagd en heb ik mee gedaan met een kookwedstrijd. Deze kookwedstrijd Tafel 18 was bij Omrop Fryslân en draaide daarbij om de streek producten uit de provincie. Ik ben daarbij niet verder gekomen dan de eerste ronde met mooie complimenten van de jury dat wel. De gerechten/amuses die ik heb gemaakt (Hamburger bleu de Wolvega, Geglaceerde paling & Courgette koekje) zijn te vinden op de site.

Ik wens jullie allemaal heel veel kook en bak plezier.

Jorrit Gerritsma.