Salade met kip in filodeeg is een ideaal voorgerecht, het is een heerlijke frisse en lichte salade. Een heerlijke frisse salade door de kool, rozijnen en een gemakkelijke yoghurt dressing. De presentatie is via het filodeeg die gebakken wordt als een bakje,
Aantal: 2 personen.
Bereidingstijd: voorbereiding 20 min / oven 5 min / totaal 25 min.
Ingredients
Directions
- Verwarmen van de oven voor op 200 °C.
- Haal de filodeeg uit de vriezer en laat deze ontdooien tot kamertemperatuur.
- Snij een plak filodeeg in vier stukken gelijke stukken.
- Smeer op deze vier plakken licht in olijfolie.
- Leg twee plakken gekruist op elkaar op de onderkant van een cupcake tray.
- Bak de filodeeg bakjes af in circa 5 minuten goud bruin en laat deze afkoelen.
- Begin ondertussen met het snijden van de wittekool, sla en bieslook.
- Meng deze gezamenlijk met de rozijnen en kipfilet in een schaal.
- Meng in een andere schaal citroensap, grove mosterd en de yoghurt tot een dressing.
- Breng de sla pop smaak met de dressing.
- Vul de bakjes met de salade en serveer deze.
Eet smakelijk!