Soesjes met banketbakkersroom

Soesjes met banketbakkersroom

Soesjes wie kent deze lekkernij nou niet en dan vast de heerlijke slagroom soesjes. Maar je kunt deze ook heerlijk vullen met heerlijke romige vanille banketbakkersroom. Met dit recept van soesje met banketbakkersroom wil ik jullie laten dat als je iets vult daarbij vele variaties zijn die even heerlijk zijn. Dus bij deze maak ook eens een heerlijk soesje met banketbakkersroom en verras iedereen door ze het te laten proeven.

Aantal: 20 stuks.

Bereidingstijd: voorbereiding 30 min / oven 20 min / afkoelen 10 / totaal 60 min.

Ingredients

  • 100 ml water
  • 100 ml melk
  • 100 gram boter
  • 100 gram bloem
  • 4 eieren
  • 2 porties Banketbakkersroom

Directions

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en breng in een pan de melk, water en boter aan de kook.
  2. Voeg als de boter bijna geheel is gesmolten de bloem toe en kook de bloem gaar en blijf goed roeren.
  3. Deegbal in een schaal en hier 1 voor 1 de eieren door heen roeren (pas het volgende ei toevoegen als de vorige geheel is opgenomen).
  4. Doe het beslag in een spuitzak met een glad spuit mondje en spuit op een met bakpapier beklede bakplaat doppen van circa 3 cm.
  5. Bak de soezen in 20 minuten gaar.
  6. Laat de afkoelen.
  7. Doe het banketbakkersroom in een spuitzak en glad spuitmondje en vul de soezen.

Eet smakelijk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*