Suikerbrood wentelteefjes

Suikerbrood wentelteefjes

Deze suikerbrood wentelteefjes zijn een lekkere en leuke variant op de normale wentelteefjes. Het standaard recept voor wentelteefjes is met normaal brood en was voornamelijk gebruikt om oud brood op te maken. Door het nu te maken met suikerbrood is een standaard recept omgetoverd tot een lekker gerecht. Door het samen te serveren met een bolletje vanille ijs is en een heerlijk nagerecht. Tot mijn verbazing en die van mijn omgeving waren zeer positief toen ik deze serveerde.

Aantal: 4 personen.

Bereidingstijd: voorbereiding 10 min / pan 10 min / totaal 20 min.

Ingredients

  • 250 ml melk
  • 1 ei
  • 1 theelepel kaneel
  • 8 plakjes suikerbrood
  • + boter voor in de pan

Directions

  1. Begin met het los kloppen van de melk, kaneel en ei.
  2. Dompel de plakken suikerbrood in het kaneel mengsel en laat het suikerbrood goed zich voltrekken.
  3. Zet ondertussen een pan op het vuur en smelt wat boter in de pan.
  4. Bak het suikerbrood in circa 2,5 minuut per kant goud bruin.

* Serveer de suikerbrood wentelteefjes eventueel met een bolletje vanille ijs en wat slagroom om het dessert helemaal compleet te krijgen.

Eet smakelijk

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*